Jobbhelg och shoppingmåndag..

Ja jag har jobbat hela helgen, har sovit hos syster Lisa hela helgen, och guu va jag saknat mina älsklingar här hemma.. I söndags kväll firade vi även syster Amanda som fyllde 21 i lördags.. en snabbfika och middag hos föräldrarna. Sen hem och sova typ för att vi skulle upp tidigt i måndags ..

Åkte bussen in och träffade J. Jag har bara träffat henne på en kurs förut, men de kändes som vi hade kännt varann as länge. Hon va jätte gullig med Wilda också. Vi shoppade lite, jag hittade en lång jätte mysig kofta och en klarblå t-shirt. Åt en supergod lunch med.. Och Wilda va så himla snäll och duktig, grät jätte mycket på slutet, vid 4, men hon va så trött och däckade på bussen. Pappa J kom och mötte oss, så Wilda fick cykla med pappa, sen tog vi även en cykeltur på kvällen innan vi skulle hem och sussa igen.. Ja en underbar dag i alla fall :)

Idag blir det jobb men först till syster..

I helgen fyller lillasyster 18 år :) det ska firas också..

Morrn

Har jobbat natt. Sovit gott fram till nu när klockan ringde.. skönt!

Igår va vi till Antons grav, men stenen hade inte kommit, urnarn va i alla fall nersatt, en fin och mysig plats som han har.. Köpte även en blomma och satte dit som en liten tanke..

        

Usch imorse när jag kom hem va de som spindelnät överallt på våra häckar. Såg lite äckligt ut, men nu syns dom inte mer..

    

Ja innan jag somnade imorse ringde mamma från Turkiet, och pappa H pratade också i bakgrunden.. dom har väl en 30 grader varmt i skuggan och strålande sol, regnat lite men inget att bry sig om sa dom.. guu va skönt, då fick jag säga att vi har SOL men 9 grader varmt.. haha. Dom kommer hem i helgen, säkert som pepparkakor..till skillnad mot oss..

 Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska hämta min prinsessa.

Hos syster..

Storasyster Nette, ha varit här sen tidigt imorse. Hälsar på och barnen leker, eller dom skulle sova, Julia och Klara somnade men såklart väckte Wilda Julia.. Usch va jobbigt när Wilda vägrar sova.. men ändå vid 4 jämt ska on sova ett tag. BLÄ! Men idag ska jag hålla henne vaken, inatt jobbar jag.. ska ta med en bok och läsa tror jag. slappa lite när pojken sover och man ska va vaken eftersom vi har vakande natt..

Nej nu kanske jag ska klä på Wilda och hämta syster Hanna, hon ville åka till Antons grav och kolla på hans gravsten som kommit nu, så jag ska nog göra henne den tjänsten, plus att Wilda kanske somnar i bilen, man kan ju alltid hoppas :)

Hörs sen eller nått

Finbesök :)

Idag har Linda och Melissa varit här, eller dom är fortfarande. Wilda och Melissa bråkade mest i början, men efter maten gick de bara bättre och bättre. Dom grisade och hittade på hyss vid maten och fick bada, dom tyckte de va så himla skoj och mysigt. sen satt dom i soffan tillsammans inlindade i handdukar och kollade på barnprogram, vilka sötnosar. Mestadels kommer dom bra överens, men två små tjejer som båda vill ha sin vilja fram funkar inte alltid.. haha, men söta och bestämda är dom.. Melissa och hennes föräldrar kanske ska åka till spanien på tisdag och va borta länge, då får dom inte träffas på länge och de är ju lite tråkigt.

Ja när dom har åkt hem ska nog jag och Wilda åka till mormor och moffa, dom åker nämligen till Turkiet imorgon, ska va borta en vecka. Så vi ska dit med våran kamera som dom ska låna och sen kanske vi sover där också, för min älskling är inte hemma :(

Vikten går sisådär med, ett litet plus men jag har provat att inte följa och räkna poäng, men de gick inte så bra, men de här lilla plusset  gör inget tycker jag..

Nej nu ska jag umgås lite med Linda innan hon åker hem..

Norrtälje idag.

Idag ska jag in på APT möte på jobbet..

Igår va jag helt slut på kvällen.. jag verkligen storstädade hela övervåningen och de vart så himla fint när de va klart, sen gick jag och hämtade Wilda från pappa och Karin.. vi stannade ute, plockade in alla leksaker och klippte den jävla långa gräsmattan, gräsklipparen dog hela tiden och jag blev helt galen.. USCH!! men efter någon timme och en död rygg efter att ha slitit i det jävla startsnöret så var det klart. Sen när Jocke kom hem såg jag att jag så klart hade missat alla poolsaker som typ va viktigast. haha men dom får jag ta en annan dag när jag orkar.. Men jag va helt slut på kvällen i alla fall. Men guu så bra man mår när man har ett fint hem, min hylla med delfiner får prydas av en ljuslykta och ett kort på Wilda istället.. Mycket finare..

Så himla mycket man bara skulle vilja göra om här hemma. Jag vill ha MASSOR med pengar, helst obegränsat till att göra om mitt hem, nya tapeter och möbler överallt.. Och så ringer precis min syster och säger att hon ska till ikea, dom har hyrt släp och allt, jag vill också följa med.. HAHA men jag ska ju in på möte..

nej frukostdags..

Tisdag & Onsdag

Igår hade vi en superbra dag hemma hos Linda och Melissa i Rimbo. Linda och jag promenerade 5-7 km.. så himla skönt, men sen åt vi ju lite ostbågar och drack coca cola när vi kom tillbaka. Haha. En underbar dag i alla fall som alltid när man umgås med dom. På fredag hoppas jag det blir av att dom kommer hit till oss. Men det kommer dom nog göra.

Idag har jag en storstädardag, tar bara en liten paus nu. Har röjt undan allt och dammat, skruvat upp Wildas jackhängare och städat hela hennes rum :) Mer att göra men jag måste nog få i mig lite lunch först innan jag fortsätter. Karin är så snäll och har Wilda nu medans så jag verkligen kan röja järnet. Sen i eftermiddag ska jag och Wilda städa undan alla hennes leksaker utomhus. Ikväll ska jag försöka röja i källaren med och få mer ordning på allt.. Men nu ska jag göra klart övervåningen..

Hörs sen

Vågen älskar jag :)

haha imorse visade den -0,8 kg.. så glad jag blev! Nu ligger jag på -3,7 kg totalt och vikten visar 64,6 kg.. bara 4,6 kg till mål! Så skönt. 0,6 kg till nästa delmål.. nästa vecka har jag klarat den gränsen..

Idag kom mina stövlar och jag älskar dem redan.. de stövlar som har högre skaft ifram älskar jag mer.. men de andra är fodrade och bättre i vinter.. Mera stövlar till mig tack :)

Nu ska jag upp till svärmor där min familj befinner sig, jag har ju varit på kurs hela dagen och jag har även genom den träffat en ny vän :) Imorrn ska vi också till Rimbo där jag har en av mina bästa vänner..

Nej nu har jag inte tid med er.

Hemma igen..

Nu har jag varit in på möte.. skulle egentligen jobbat natt men jag slapp det då min kära kollega gick in och tog min natt eftersom jag ska på kurs imorgon. Hem snabbt och åt lite lunch, sen iväg till Blodbussen som jag kom på när jag mötte den på väg in till Norrtälje. Lämnade blod och allt gick bra, iväg och hämtade Wilda och nu är vi hemma.. Om ett tag ska vi upp till Micaela och grabbarna så Wilda får leka lite.. Själv ska jag prova ett par vita svea jeans :) Hoppas jag kan ha dem! Det återstår att se. Nej nu har jag annat att göra. Hörs en annan gång ..

Nya skor.. till mig :)

Ja här sitter jag, vaken sen kl 6 då Jocke gick till jobbet. Men det är ingen fara, ska hoppa in i duschen, äta frukost och sen väcka Wilda för hon ska till dagis, jag ska nämligen in på personalmöte..

Men innan jag åkte va jag tvungen att beställa 2 par såå snygga stövlar till mig, Amanda tog ett par hon med, så jag fick mina två för 399 kr.. bra pris, älskar skopunkten. Hoppas bara dom sitter på snyggt och bra nu också :)

    

Ja vikten går bra.. och nedåt för tillfället, vi får se vad vågen visar på fredag :)
Nej nu måste jag in i duschen, hejdå så länge..

Jobbig helg.

Jag har varit ledig hela helgen, så skönt.

Men i fredags var det begravning för Anton, den va väldigt jobbig att gå på men så himla fin och jag är glad att jag gick. Många tårar fälldes, men det var även en bra präst som pratade och fick oss till att skratta lite. Fika efteråt och vi skrev lite i två böcker som var till minne av Anton. Ett minne vi skrev var att systrarna Pettersson tyckte det va äckligt när Anton och Tobbe samlade på grodor/salamandlar i våra regnvattentunnor, dom skulle mata och ta hand om dem men det blev inte så mycket av det :) även minns vi de sena filmkvällarna han hade med Hanna.. Hemskt när en sån ung person går bort, man kan inte riktigt förstå, och jag förstod nog inte förrän i fredags på begravningen..

Lördag va vi barnlediga och hade bara en mysdag hemma..

Söndagen hade jag möte på jobbet, men innan så hann vi med att städa hela huset. Skönt.

Nu ska jag iväg och lämna skrutten på dagis för sen ska jag iväg och jobba..

Vikten går sisådär med.. i fredags hade jag bara gått ner 0,1 kg vilket inte ens behöver nämnas typ, vi får se hur det går på fredag..

Tidig morgon.

Jobbade igår och va hemma 10, somnade vid 11 tiden.. och imorse vaknade Wilda 6 så då va det bara gå upp..

Hade tänkt gå en promenad idag, en riktigt lång en.. men det regnar, så det blir nog en innedag med städning och kika på film istället..

Nej nu ska jag gosa med min älskade bebis..

Trötter

Jag har jobbat nätter hela helgen och är trött.. jobbar 2 dagar den här veckan.

Jag skriver när jag orkar, ska äta lite nu och vila..

RSS 2.0