Jag skriver som alla andra.. SNÖKAOS!!

Ja det har blåst och snöat så in i tusan hela natten. Klockan är nu efter 12 och plogbilen har ännu inte hittat våran lilla väg här i Hallsta som ändå är så central ändå. Nej men jag förstår att dom verkligen har fullt upp. Tur att man kan komma fram i alla fall. Jocke har skottat som en tok, jag hjälpte till lite men har ingen ork i kroppen då jag låg helt utslagen igår och mådde så dåligt. Wilda gillar inte ens att va ute eftersom hon inte kan ta sig fram på egen hand. Stackarn. Just nu är Wilda och Jocke hos hans pappa, han har lånat en snöslunga av honom, så skönt och slippa skotta. TACK SVÄRFAR!!

Annars blir det en innedag, jag måste vila upp mig, men jag jobbar inte förrän på torsdag igen, har p-möte på onsdag så då får jag ta mig in till Norrtälje, ja vi får se om jag ens kommer fram med nån bil då, man vet ju inte hur de ser ut, men på torsdag skulle de bli plusgrader igen, så de här försvinner säkert.

Här kommer en bild så ni ser hur det ser ut utanför vårat sovrumsfönster, man ser knappt poolen :)



ja där skulle vi inte ens komma ut genom våran altandörr. Haha.. ja vilken chock ändå när man kikade ut imorse.

nej nu ska jag gå och vila lite framför tv:n. Göra en kopp varm choklad också.

Kram på er. ha en bra dag i snön :)

Imorgon blir jag 1 år äldre..

Och idag är jag hemma för att baka, men jag har inte fått några kakor klara, gjorde toscakaka för första gången som jag misslyckades med, sen gjorde jag hallongrottor, skulle göra 2 satser men bara 1 blev bra, nu står dom i ugnen och jag hoppas dom blir bra. Annars vet jag inte vad jag gör. Usch jag ska iväg och jobba natt också, men jag blir ändå tvungen att sova en timme mindre imorgon och förhoppningsvis har mer tur så mina bakverk blir bra..

Får väl städa lite istället då.. då fattas väl bara att dammsugaren går sönder.

Vilken skitdag :(

Länge sen sist..

men jag har verkligen inte orkat skriva nått. och jag har fortfarande ingen skrivlust, så jag skriver när den kommer tillbaka :)

Ha de så bra så länge :)

RSS 2.0